A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A sztárok gyerkőceit is meglátogatta a Mikulás: Vasvári Viviéknél még a krampusz is járt – fotók

December 6-án pénteken volt Mikulás napja, ami alkalmából több magyar celebünk is megosztott fotókat a gyermekeikkel.

Kiss Ramónáék is nagyon várták a Télapót, akinek jelmezét ezúttal nem más, mint férje, Lékai Máté öltötte fel. Kisfiúknak, Noének az idei volt az első mikulásozása.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lékai-Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Tücsinek és párjának, Sofron István kislányának is ez volt az első Mikulása. Tücsi cuki jelmezbe öltöztetett képet osztott meg a kis Naráról.


Majorosék wellnesshétvégéjük közepette találkoztak a Mikulással. Hajni az Instagramra posztolt egy közös, meghitt családi képet, amint két gyermekük Marián és Olivér épp a Télapó ölében ül.


Berki Krisztiánék csodás, piros öltözékben pózoltak egy stúdióban a Mikulással. Egyenlőre még csak Krisztián kislányával Natasával fényképezkedtek, de a kommentekben a rajongók azt feltételezik,lehetséges, hogy úton van a Krisztián és Mazsi közös gyermeke is.


Vasvár Vivien gyermekeihez azonban házhoz ment a Télapó és a krampusza is. Kisfia Edward kicsit nyűgösnek tűnik a képen, de lánya, Ariana bátran ült a Mikulás ölébe.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

💗Wiwkoo💗 (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések