Hirdessen itt

A rendőrök sértetlenül találták meg az eltűnt 13 éves kislányt

Az angyalföldi rendőrök jelenleg is keresik Ledniczki Tímeát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 13 éves Ledniczki Tímea ügyében.

A kislány 2019. december 5-én 7 óra 30 perc körül ment el XIII. kerületi otthonából, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról.

Ledniczki Tímea körülbelül 155 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú lány. Eltűnésekor sötétkék szövetkabátot és világos farmernadrágot viselt, és egy sötétkék hátizsák volt nála.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Ledniczki Tímeát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.​

Frissítés:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a bejelentéstől számított 24 órán belül megtalálták azt az újlipóti kislányt, aki elszökött otthonról.

A nyomozás adatai szerint kiderült, hogy a 13 éves gyermek december 5-én még volt iskolában, azonban délután elment egyik barátnőjéhez és ott aludt, de a szüleinek nem szólt erről. A kislány a következő éjszakát egy másik barátjánál töltötte, ott találták meg a XIII. kerületi nyomozók.

A rendőrök sértetlenül adták át a gyermeket a szüleinek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések