A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ön látta valahol ezt a fiút? A 14 éves fiatal Budapestről tűnt el – fotó

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 14 éves Rádai Adrián eltűnése ügyében.

A rendőrségre a 14 éves fiú édesapja tett bejelentést, hogy gyermeke 2019. december 6-án 15 óra körül elment otthonról és azóta nem tudnak róla semmit. Rádai Adriánt a rendőrök most is keresik.

A 14 éves fiú körülbelül 175 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor fehér sapkát, fekete kabátot, sárga pulóvert, zöld nadrágot és szürke cipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Rádai Adriánt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések