Hirdessen itt

Kollányi Zsuzsi drámai vallomása: „Én neveltem az öcsémet” – videó

Komoly nehézségek adódtak az énekesnő életében: Kollányi Zsuzsi családja évekkel ezelőtt teljesen széthullott, így tulajdonképpen neki kellett felnevelnie az öccsét, erről pedig megrendítő őszinteséggel beszélt.
A kétgyermekes énekesnő - akinek terhességével is akadtak problémák - a Mondd el Tatár Csillának című műsorban beszélt arról, hogy korábban komoly nehézségekkel gyűlt meg a baja, minek után a családja teljesen széthullott, így onnantól kezdve az ő feladata lett, hogy pénzt keressen, és ellássa testvérét, ám mindeközben az énekléssel sem hagyott fel - vette észre a 24.hu.

- Adódtak nagyon nagy nehézségek a családomban, a családi életünkben minden lehetséges oldalról. Mind emberi oldalakról, mind gazdasági oldalról és gyakorlatilag a családunknak a széthullása után, a megmaradt részének az anyagi fenntartása rám maradt. 18 éves voltam és onnantól én neveltem az öcsémet, aki három évvel fiatalabb nálam. Ott maradtunk egy tök eladósodott lakásban ketten. Az édesapám már sokkal korábban elköltözött, amikor olyan 12 éves voltam, édesanyám pedig 18 éves koromban és az ő életét is inkább mi segítettük, sem mint fordítva - mesélte Kollányi Zsuzsi, aki többek között azt is elárulta, hogy már egészen kiskora óta érdeklődik a zene iránt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések