A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Medox is odáig van a boldogságtól – Így köszönte meg Kulcsár Edina rajongói jókívánságait – fotó

Bővül Kulcsár Edináék családja, ugyanis az egykori szépségkirálynő újra várandós.
Edina és Csuti első gyermeke Medox szeptemberben töltötte be az első életévét, néhány hét mulva pedig kiderült, hogy a sztármami ismét terhes. A sztárpár elmondta, hogy mindig is két gyermeket szerettek volna, ám azt sosem hitték, hogy ilyen hamar megérkezhet a második jövevény.

A Story magazinnak Edina részletesen beszélt arról is, hogy miként jött rá: ismét anyai örömök elé néz.

„Alig vártam, hogy megoszthassam a nagy hírt Csutival, de – ellentétben az első alkalommal – ezúttal nem csináltam nagy felhajtást a bejelentésből, a férjem kezébe nyomtam a pozitív terhességi tesztet, és csak mosolyogtam. Elképesztően örült, és már el is kezdtük találgatni a baba nemét. Azt mondtam, ha fiú lesz, nem kizárt, hogy elgondolkodom egy harmadik gyereken, mert egy kislány is jó lenne a családunkba”

A bővülő családnak persze rengetegen gratuláltak, Edina pedig meghatottan köszönte meg közösségi oldalán a megannyi jókívánságot:

"Annyi üzenetet kaptam tegnap óta, hogy az valami elképesztő. Nagyon megható, hogy ennyien és ennyire örültök Medi kistesója érkezésének! Nem vagyok babonás, de az első 12 hetet szerettük volna megvárni a bejelentéssel és nagyon örülök, hogy végre megoszthattuk veletek a hírt! Képzeljétek amióta elmondtuk Medoxnak, hogy kistesója lesz és megmutattuk neki, hogy hol van a tesó, azóta bármikor kérdezzük, mindig a pocakomra mutat. Biztos szuper kis bátyuska lesz! Beszámolok majd folyamatosan nektek a fejleményekről, de addig is volt egy szuper kis családi fotózásunk amit a Story Magazinban tudtok megnézni! Kétgyerekes anyuka leszek, és van egy csodálatos férjem. NAGYON BOLDOG VAGYOK!"

Edina Kulcsar

Annyira büszke vagyok rá! nk. Annyira féltem attól, hogy hogy fogja venni majd az akadályokat, hiszen anno mindenki árgus szemekkel figyelte, hogy mikor találom meg az igazit. Álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen szinten megállja majd a helyét ebben a világban, ami őszintén szólva nem könnyű.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések