A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Horváth Tamás elárulta: ő a titkos fegyvere

Szuper segítővel az oldalán versenyez Horváth Tamás csapata a Sztárban Sztár leszek! műsorában.
A zsűritag, akinek egyedüliként mind a három élő adásba került énekese versenyben van, nemcsak az életét nem tudja elképzelni felesége, Péterfi Andrea nélkül, de a munkáját sem. Ezért a szerelme minden élő show-n ott van, de amíg Tamás a zsűripultban izgul Misurák Tünde, Feng Ya Ou és Molnár Dániel produkciója miatt, Andrea a színfalak mögött segíti őket. 

– A feleségem a titkos fegyverem, aki a versenyzőinket hátul segíti. Minden próbán ott vagyunk, én szakmai tanácsokkal látom el az énekeseinket, ő ápolja a lelküket, de segít abban is, hogy beléjük tápláljuk a mottónkat: higgyenek magukban és abban, amit csinálnak – árulta el Tamás, aki bármiben számíthat Andreára, abban is, hogy a három énekest a színpadra lépés előtt is még egy-egy utolsó tanáccsal ellátja. 
– Tényleg olyan vagyok, mintha a pótanyukájuk lennék – nevetett Andrea. – Néha csokit viszek nekik, vagy azért szólok rá valamelyikükre, öltözzenek fel rendesen, nehogy megfázzanak. Ott vagyok mellettünk a színfalak mögött, szorítom a kezüket, biztatom őket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések