A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elképesztő dolgokat árult el a kis Archie-val kapcsolatban Meghan hercegné

A sussexi hercegné úgy beszélt windsori szomszédjaival, mintha csak a barátai lennének: Meghan Markle bebizonyította, hogy ő is csak egy átlagos anyuka, s kisfia, Archie fejlődésével kapcsolatban is elárult egy-két dolgot.
Nagyon meglepte windsori szomszédjait Harry herceg és felesége, Meghan Markle. A sussexi pár idén is részt vett egy találkozón Windsorban, ráadásul nem is akárkikkel töltötték az idejüket: Harry – aki korábban szintén szolgált a seregben – katonák családjaival futott össze gyermeke édesanyjával együtt, aki hathónapos kisfiukról, Archie-ról is kendőzetlen őszinteséggel mesélt – írja a Female First.

„A lányom, Aeris pont annyi idős, mint Archie, és arról beszélgettünk, hogy már mindkettőnk gyereke elkezdett mászni, s hogy már nemcsak anyatejet kapnak. Meghan egy normális anyuka, olyan volt beszélgetni vele, mint egy baráttal” – mesélte az egyik anyuka, Amy Thompson.

Meghan hercegné a mászáson kívül egy Instagram-videóban azt is elárulta: a kis Archie-nak már két foga is kibújt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések