A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

NHL: az utolsó másodperces védés győzelmet ért a Lightningnak

Pokoli izgalmakat hozott a tavalyi alapszakasz-győztes és a két évvel ezelőtti bajnok csatája, Andrej Vaszilevszkij védése két pontot hozott a Lightningnak.
Komoly gondok kezdenek körvonalazódni Detroitban: azok után, hogy 3-1-es mutatóval kezdte az idényt a Red Wings, zsinórban hatodik zakóját szabták rá. A szabó szerepében ezúttal az egyébként a szintén nem túl veretes Ottawa Senators díszelgett, amelynek egyik hőse Anthony Duclair volt ezen az estén. A kanadaiak szélsője két góllal járult hozzá csapata sikeréhez, de Anders Nilsson kapus is alaposan kitett magáért, 34 detroiti lövést hatástalanított. A Senators négy vereséget követően tudott ismét nyerni.

Pokoli izgalmakat hozott a tavalyi alapszakasz-győztes és a két évvel ezelőtti bajnok csatája, amelyből végül a Tampa Bay jött ki jobban. A Penguins Brandon Tanev szépségdíjas találata ellenére maradt pont nélkül, persze a pontokat nem is arra osztják az NHL-ben sem. A mindent eldöntő találatot Victor Hedman szerezte meg 57 másodperccel a rendes játékidő vége előtt, azonban a Pittsburgh így is hosszabbításra menthette volna a találkozót, Kris Letang az utolsó másodpercben tűzött kapura egy pakkot, amit Andrej Vaszilevszkij éppen hogy a gólvonalon csípett el.


NHL alapszakasz

Ottawa Senators-Detroit Red Wings 5-2
Tampa Bay Lightning-Pittsburgh Penguins 3-2

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések