Hirdessen itt

Négy hektáron lángolt a kukoricatarló Nagycserén

Kigyulladt mosógépet, száraz avart és trágyacsomót is oltottak a katasztrófavédelem munkatársai szerdán.
Trágyacsomó égett szerdán kora reggel a derecskei Csuklya utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Égett a mosógép egy hosszúpályi családi ház fürdőszobájában a Halom utcában. A létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. A tűzben nem sérült meg senki.

Száraz avar lángolt tegnap délután Nyíradony-Tamásipusztán, a Diófa úton. A városi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

Négy hektáron foltokban égett a kukoricatarló Debrecenben, a Nagycsere tanyán. Az ott tartózkodó emberek elkezdték oltani a tüzet, majd a debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg teljesen a lángokat.

Háromszáz négyzetméteren égett a száraz avar Hencidán, a Petőfi utca és Retek utca között, egy családi ház kertjében. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet – közölte lapunkkal a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a megyében a rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. 

A szolgálatot ellátó állomány 7 személyt fogott el, akik közül 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 3 személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. 

A rendőrök 10 személyt állítottak elő, közülük 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 11 esetben történt.

Két körözöttet fogtak Debrecenben

A járőrök Debrecenben, az Apafája utcán igazoltattak egy férfit október 23-án 11 óra körül. Az egyenruhások ellenőrizték a helyi lakos adatait és megállapították, hogy vele szemben a Debreceni Járásbíróság elfogatóparancsa van érvényben. A rendőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították az 51 éves férfit.

Ezzel egy időben a debreceni rendőrök az Árpád téren is elfogtak egy férfit. A járőrök az igazoltatás során megállapították, hogy a 40 éves helyi lakost a Debreceni Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözi – írja a police.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések