A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lövöldözni kezdett egy nő a KFC-ben, mert nem kapott szalvétát és villát

Teljesen váratlanul előkapta 9 mm-es fegyverét a shelbyville-i étteremben. 
Nem kapott szalvétát és villát az autós rendeléshez egy nő a shelbyville-i KFC-ben, mérgében előkapta a pisztolyát és szétlőtte az ablakot. Az esetet a biztonsági kamrák is rögzítették, de a felvételeket még nem hozta nyilvánosságra a rendőrség, áll a Newsweek cikkében.

A Kentucky Fried Chicken közleményben tudatta, hogy szerencsére senki nem sérült meg a hétfői lövöldözésben. Az éttermet másnap újra kinyitották.

A lövés nyomai jól láthatóak azon a fotón, amit egy helyi lakos posztolt a Facebookra:

Steve Cook

This happen at KFC early today some women got made over paper towels and a fork and shot a 9 mm at workers in Shelbyville to day

A közelben működő Subway szendvicsező vezetője egy vásárolójuktól értesült a szomszédos gyorsétteremben történtekről. Charlene Witt azonnal el is mondta a beosztottjainak, mit kell tenni akkor, ha egy különösen felpaprikázott vendég téved az étterembe:

"Ha valaki dühösen érkezik az étterembe, csak szolgáld ki. Add oda neki, amit szeretne, végezz vele, amilyen gyorsan csak tudsz, és minél előbb hagyja el az üzletet."

A rendőrség nagy erőkkel keresi a helyszínről az eset után azonnal elhajtó dühös vásárlót.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések