A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ekkor költözik ki Amerikába Vajna Timi, szomorú karácsonyra készül

Holmijai már útra készen, becsomagolva állnak.
Vajna Timire rettentő súllyal nehezednek az emlékek, az Andyval Magyarországon töltött boldog évek képei, amelyek nem jönnek vissza már soha: az özvegy úgy határozott, végleg Amerikába költözik. A Ripostnak elárulta, hogy novemberben hagyja el Magyarországot és vele egykori közös otthonukat, ahol már nincs maradása.

Tímeát minden Andyre emlékezteti a villában, nincs olyan nap, hogy ne jutnának eszébe az együtt töltött boldog idők. Emlékei elől menekül most. Sok berendezési tárgyat már eladott, amiket nem sikerült, azok bedobozolva várják sorsukat: néhány dolgot magával visz, de bizonyára lesznek, amik maradnak a budai villa alagsorában, ahová Tímea addig pakolta le őket, amíg még itthon tartózkodik.

- Novemberben még sok kört kell futnom az amerikai ügyvédeimmel, minden bizonytalan még” – magyarázta az özvegy, aki komoly megpróbáltatások elé néz a tengerentúlon. Ez lesz ugyanis az első karácsony férje halála óta. Az ünnepen pedig senki nem lesz majd mellette, aki tarthatná benne a lelket. - Sajnos a karácsonyt a családom nélkül töltöm kint az USA-ban, egyedül. Ez a karácsony más lesz, mint a többi. Most a férjem nélkül... – csuklott el Tímea hangja. - Remélem nem fogom végigsírni az egészet. Nem lesz se karácsonyfa, se családi összejövetel, se finom ételek”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések