A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Állítólag már most megvan az idei X- Faktor győztese - a mentor maga mondta ki

Az idei X-faktor válogatójának utolsó adásában, a mentorcsapatot egy 20 éves lány nyűgözte le rendkívüli énekhangjával és stílusával.
A még csak 20 éves Dárdai Blanka elmondása szerint, gyerekkora óta arról álmodik, hogy énekes lehessen, ebben pedig szülei is támogatják: az érettségi után kihagyott egy évet azért hogy megtalálhassa mi is az ő útja, a tehetségkutatóba is emiatt jelentkezett. A mentorcsapat minden tagját elkápráztatta a produkció, ami után rengeteg dicsérő szóval méltatták a fiatal lányt.

A produkció előtt ByeAlex már kijelentette: a lány biztosan jól fog énekelni, miután pedig a fiatal belekezdett a produkcióba, már Puskás Peti is kijelentette: "Bejött a győztes".

Az Aretha Franklin dalt énekelő Blanka produkciójában Gáspár Laci szerint pedig az volt a legjobb, hogy saját stílusában adta elő a dalt.


A mentorként idén debütáló Dallos Bogi az egyik nagy kedvenceként tekint a lányra, akit az első perctől győztesnek gondoló Puskás Peti is nagyon szívesen látna csapatában.- írta meg a szeretlekmagyarország.hu.

Dárdai Blanka természetesen négy igent kapott a kimagasló éneklésére, és továbbjutott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések