A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Zöldségekkel, sajttal töltött csirkemell: süsd meg Hasselback módra

Ha legközelebb csirkemellet készítesz, így csináld! Pofonegyszerű, mégis csábító, és tele van mindenféle jóval.
Akárcsak a Hasselback-krumplit, a csirkét is precízen, harmonikaszerűen kell bevagdosni. Nagyon változatosan tálalható, friss zöldségekkel, zöldfűszerekkel és sajttal minden igény kielégít. Kívül ropogósra, belül omlósra sül, és nem szárad ki. Újra és újra el fogod majd készíteni. 

Hozzávalók:

4 db csirkemell
8 szelet mozzarella
2 db paradicsom
0.5 db cukkini
2 teáskanál olívaolaj
bors
bazsalikom

Elkészítés:

A csirkemellet öblítsd le, és papírtörlővel itasd le róla a nedvességet. Egy éles késsel vagdosd be a húst háromnegyedig. Arra ügyelj, hogy ne vágd át a húst. Szórd meg bazsalikommal, sóval és borssal. A zöldségeket öblítsd le, és szeleteld karikákra. 

Töltsd meg a csirkemell mélyedéseit a cukkinivel, a paradicsommal és a sajttal. Egy tepsit kenj ki kevés olajjal, és rakd bele a húsokat. Önts alájuk kevés vizet, és fóliázd le. Süsd 180 fokon 30-35 percig. Amikor a csirkemell már puha, vedd le róla a fóliát, és pirítsd meg.

Ne maradj le semmiről, csatlakozz receptes csoportunkba

Receptek

Receptek has 17,980 members. A csoport a www.facebook.com/holegyek facebook oldal lobbi csoportja. Ide lehet feltölteni recepteket és képeket egyaránt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések