A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

SEHA Liga: a második meccsét is megnyerte a Veszprém

Első hazai mérkőzését is megnyerte a Telekom Veszprém a SEHA Ligában, miután 36-28-ra győzött a PPD Zagreb ellen. 
Az előző szezonban BL-döntőt játszó veszprémiek a liga első fordulójában a Meskov Bresztet győzték le, ma pedig a PPD Zagrebet fogadták. A meccs első két gólját a horvátok szerezték, de a hazaiak hamar magukhoz ragadták a kezdeményezést. 

A magyar bajnok hiába vezetett 9-6-ra, a zágrábiak egyenlítettek és a 17-15-ös félidőt követően is tartani tudták a lépést. A hajrában viszont egyértelműen a Veszprém irányította a mérkőzést és végül magabiztos különbséggel meg is nyerte a mérkőzést. 

Eredmény:

Telekom Veszprém-PPD Zagreb 36-28 (17-15)

Veszprém, játékvezetők: Mitrevski, Todorovski (macedónok)

Veszprém: Cupara, Székely (kapusok), Blagotinsek 5, Gajic 1, Lauge Schmidt 4, Lékai 2, Mackovsek 2, Mahe 3, Manaskov 4, Marguc 3, Moraes, Nilsson 3, Omar 1, Strlek 5, Terzic, Tönnesen 3. Edző: David Davis.

Zagreb: Asanin, Jovic (kapusok), Beciri 1, Gazda 3, Horvat 4, Hrastnik, Hrstic 5, Mandic 1, Pavletic 2, Ravnic, Sipic 3, Spende 1, Stojnic, Vekic 3, Vistorop 2, Vlah 5. Edző: Branko Tamse.

Kiállítások: 6, ill. 6 perc.
Hétméteresek: 3/3, ill. 3/3.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések