Hirdessen itt

Otthonában őrzi a MOM Sportnál meghalt kislánya hamvait az édesanyja

A nő folyamatosan küzd azért, hogy visszakapja két másik gyermekét, akiket a gyámügy elvett tőle a tragikus tűzeset után. 
Nem tud megszabadulni gyermeke hamvaitól az az édesanya, aki MOM Sportközpontnál történt tűzesetben veszítette el 8 éves kislányát.

Mi is megírtuk, hogy aznap kora este két testvér, egy 11 éves fiú és egy 8 éves kislány a sportlétesítmény lezárt területére mentek, ahol egy fabódéban tüzet okoztak. A gyorsan terjedő tűz elől mindketten megpróbáltak kimenekülni, azonban a kislány az épületben rekedt és meghalt.

A tragédia után az idősebbik testvért és a harmadik gyereket, aki nem volt ott a tűznél, elvették édesanyjától és ideiglenesen egy gyermekotthonba került.

A nő nagyon nehéz időket él meg, hiszen mindhárom gyermekét elveszítette - egyiküket véglegesen. A 8 évesen elhunyt kislánya azonban máig "vele van" otthonában: az anya ugyanis a hamvasztás után hazavitte az urnát, amelyet a kislány kedvenc játékai és fényképei közé helyezte el.

"Szinte minden órában megállok előtte egy percre, néha szólok hozzá, megsimogatom a fényképét"

- mondta a nő a Blikknek.

Az anya még mindig gyászol, de emellett folyamatosan harcol azért, hogy visszakapja két másik gyermekét, akiket a gyámügy elvett tőle.

Szerinte azonban a hatóság megnehezíti az ügyintézést, és nem segítik a testvérek visszakerülését a családba. Eredetileg csak 30 napra vették el tőle, ez a határidő pedig már rég lejárt, de még mindig nem döntöttek a gyerekek sorsáról.

A nő amiatt is aggódik, hogy a kisebbik fiú ráadásul többször sírva hívta fel a gyermekotthonból azzal, hogy a többiek bántják, és anyja hívjon mentőt hozzá.

"Életem legnehezebb időszakát élem. Nem tudom, ki bírná ki, hogy egyszerre kell megbirkóznia imádott kislánya elvesztésével és közben harcolnia, hogy a két fiát visszakapja. Embert próbáló heteken vagyok túl, és még koránt sincs vége a rémálomnak.

A két fiamat, Dominiket és Krisztofert (13) amikor csak tudom, látogatom az intézetben, aggasztó, amiket mesélnek. A kisebbiket többször megverték már a többiek, sírva kéri, hogy vigyem haza, de ezt a kérését sajnos nem tudom még teljesíteni" - panaszolta könnyek között a lapnak az édesanya.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések