A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem lesz még hideg, de sok helyen eshet az eső a hétvégén, utána javul az idő

A borongós időszak hétfő estig tart. 
Szombaton egy lassan araszoló hidegfront okozhat több helyen esőt, záporokat, helyenként zivatarokat, de a Tiszántúlon többnyire még száraz idő lesz jellemző, itt szűrt napos időszakokra készülhetünk.

A szél elsősorban zivatarok környezetében erősödhet meg, illetve az Alföld középső és délkeleti részén a délkeleti szél lehet gyakran élénk. A Dunántúlon 17-24, a Dunától keletre 25-30 fokot mérhetünk délután. Hidegfronti hatás érvényesül.

Vasárnap napközben dél felől felszakadozik a felhőzet, átmenetileg kevesebb helyen fordulhat elő csapadék, és többfelé a nap is kisüt. A délies szél főként keleten lehet élénk. Délután 19-28 fokra készülhetünk, ismét keleten, délkeleten lesz melegebb.

Hétfőn sokfelé várható eső, zápor, zivatar. Több helyen kiadós mennyiségű csapadék hullhat le. A szél déliről nyugatira, északnyugatira fordul, többfelé erős, akár viharos lökések kísérhetik. Keleten még 24-28, máshol 17-23 fokot mérhetünk napközben.

Keddre a csapadék elvonul, napos- fátyolfelhős időre van kilátás. Északnyugaton megélénkülhet a délies szél. Hajnalban 8-14, napközben 20-25 fok várható.

Szerdán gyakrabban lehet felhős az ég, de csak néhol nyugaton fordulhat elő gyenge zápor. Élénk lehet a keleties szél. Délután 22-29 fok valószínű.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések