A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szüleitől tartott hazafelé az anya 10 éves fiával, amikor halálos karambolt okozott

A forgalommal szemben hajtott, és hiába dudált neki a többi sofőr, tovább száguldott. Sem a nő, sem a gyermeke nem élte túl az ütközést. 
Mint azt mi is megírtuk, tragikus baleset történt péntekre virradóra az M5-ös autópályán: hárman haltak meg egy karambolban, amit egy forgalommal szemben hajtó autó okozott Felsőpakonynál. Mindkét kocsi kigyulladt, miután az árokba zuhant. Az áldozatok azonnal életüket vesztették a helyszínen, három embert pedig súlyos sérülésekkel kellett kórházba vinni.

Később kiderült, hogy

a balesetet okozó sofőr egy 27 éves hernádi nő volt, aki 10 éves kisfiával utazott az autóban, az ütközést pedig egyikük sem élte túl.

A másik autóban román állampolgárok utaztak négyen, közülük egy 68 éves asszony szintén meghalt.

Korábban megszólalt egy szemtanú, aki látta a szabálytalanul közlekedő anyát. A férfi éjjel fél kettő után pár perccel,
Gyál határában kerülte ki a vele szembe száguldó autót. A férfi éppen egy másik kocsit előzött, amikor maga előtt meglátta az autó fényszóróit. Azt mondta, hiába nyomta a dudát, a nő nem lassított, tovább száguldott. 

A Bors információ szerint a fiatal anya három éve költözött gyermekével Hernádra, amelytől csupán 20 kilométerre szenvedtek halálos balesetet. A lap úgy tudja,

Budapestről tartottak hazafelé, az egyik szomszéd szerint a nő szüleit látogatták meg. Csütörtökön kellett volna megérkezniük, de már nem értek haza. Egy másik szomszéd azt mondta a lapnak, hogy az anya-fia páros még világosban indult el a rokonoktól, ezért furcsállja, hogy éjszaka még úton voltak.

A helyiek szerint a nő és a 10 éves fiú zárkózottan éltek, nem mutatkoztak sűrűn az utcákon. Az a pletyka is szárnyra kapott, hogy az anya szándékosan hajtott-e a szemközti sávba. Valaki azt is hallotta, hogy a nő lekapcsolt lámpával hajtott fel kocsijával az autópályára.

Az áldozat édesanyja viszont azt állítja, baleset történt,

lánya biztosan nem direkt hajtott a forgalommal szemben. Szerinte csak véletlenül ment fel rossz oldalon az autópályára.

Az anya elmondása szerint a nő céltudatos volt, tele volt tervekkel, a fiát pedig önmagánál jobban szerette.

A rendőrségnek több kamionos szemtanú is beszámolt a szabálytalanul közlekedő autóról. Az egyik sofőr azt mondta,

csak az utolsó pillanatban tudott kitérni a szembejövő kocsi elől, és hiába dudált neki, a nő nem lassított. 


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések