Hirdessen itt

Néma csöndben búcsúztatta a tömeg L.L. Junior kisfiát a temetésen – videó a helyszínről

A kivetítőn számos képet vetítettek le Dávidkáról, miközben egy zongorista a háttérben szomorú zenét játszott. 
Ahogy arról beszámoltunk, hatalmas tömeg gyűlt össze LL Junior tragikus balesetben meghalt kisfiának temetésén. Dávidkát a budapesti Fiumei úti temetőben helyezték végső nyugalomra, előtte pedig egy szertartáson emlékeztek meg róla.

A ravatalozónál a virágoktól kezdve a koszorúkon lévő szalagokig minden fehér volt, a búcsúztatáson résztvevők pedig szintén fehérbe öltöztek erre a szomorú alkalomra LL Junior kérésére.
A gyászoló édesapa már korábban elmondta, hogy hófehér koporsót és fehér lovak által húzott fehér hintót szeretne elhunyt gyermekének a temetésen.

A ravatalozó előtt elhelyezett fehér koporsó közvetlen közelében csak a család lehetett, a többi résztvevő és a sajtó képviselői pár méterrel hátrébb, kordonok mögül követhették a nyilvános búcsúztatást.
A kivetítőn számos képet vetítettek le az elhunyt kisfiúról, miközben egy zongorista a háttérben szomorú zenét játszott. A fehérbe öltözött tömeg néma csöndben, könnyekkel küszködve emlékezett meg Dávidkáról.

Mielőtt LL Junior gyermekét hófehér koporsójában a sírjához vitték volna a fehér lovakkal húzott hintón, Mága Zoltán hegedűjátékkal, Kökény Attila énekkel búcsúzott el az elhunyttól.

Videós kollégánk felvétele a temetésről:


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések