A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lemondott a tárgyalásról a népligeti gyilkosság vádlottja

A gyilkossági ügy tárgyalása csütörtökön kezdődött, a vádlottat bilincsben vezették a terembe.
Csütörtökön megkezdődött a népligeti gyilkos tárgyalása a Fővárosi Törvényszéken. S. Krisztián zavarba ejtően fiatalnak néz ki, pedig 31 éves. Családja, akit a saját védelmére tanúnak szeretne idéztetni, nem jött el a tárgyalásra.

Ő maga rabláncon, kéz- és lábbilinccsel, kezében egy kiló kenyérrel érkezett. Bűnlajstroma terjedelmes: S. Erzsébet meggyilkolásán kívül még négy nővel erőszakoskodott, és bántalmazta őket.

Az előkészítő ülésen ítélet is születik, a vádlott ugyanis beismerő vallomást tett és lemondott a tárgyalásról.

A vádlott 2016 októberében ismerkedett meg a sértettel – egy hajléktalan, mentálisan sérült nővel –, akit közös italozásra hívott. A sértett elfogadta a vádlott ajánlatát, ezért tömegközlekedési eszközzel mindketten a budapesti Népligetbe utaztak, ahol egy elhagyatott, sötét, bokrokkal övezett padon italozni kezdtek.

Később a vádlott szexuális indíttatásból súlyosan bántalmazta a sértettet, aki az őt ért ütések következtében egy órán belül a helyszínen életét vesztette. A vádirat ezen kívül még négy szexuális indíttatású erőszakos bűncselekményt tartalmaz, amelyek során a sértettek közül egy személy 8 napon túl gyógyuló súlyos, hárman pedig 8 napon belül gyógyuló könnyebb sérüléseket szenvedtek. Az ügyészség a vádlottat aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel és egyéb bűncselekményekkel vádolja.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések