A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Laky Zsuzsi férjének felkínálkoznak a nők

Úgy érzi, nőtársai ezzel semmibe veszik őt mint anyát és feleséget. 
Laky Zsuzsi felháborítónak tartja, hogy nőtársai nem tisztelik azt, hogy Dietz Gusztávval házasok, és gyerekeik vannak, férjét ugyanis rendszeresen megkörnyékezik.

„Sokszor írnak idegen nők Gusztinak, de nálunk nincs ebből probléma, mindig a kezembe nyomja a telefont, hogy intézzem el, írjak vissza, osszam ki az illetőt, vagy csináljak, amit csak szeretnék. Az egészben inkább az zavar, hogy ha ezt meg merik lépni, az azt jelenti, engem nem tisztelnek, semmibe veszik, hogy feleség és édesanya vagyok”

– mondta Laky Zsuzsi a Borsnak.

Nemrégiben egy nő még hangfelvételt is küldött Gusztinak, amin mindenfélét súgott-búgott neki. Visszaírtak neki, mert kíváncsiak voltak, meddig megy el. Zsuzsi szerint ebből a szempontból a nők sokkal rosszabbak, mint a férfiak.

Laky Zsuzsi szerint gond lehet, hogy férje gondolkodás nélkül mindenkit visszajelöl a közösségi oldalán, ami bátoríthatja a nőket. Pedig Guszti csak a rossz memóriája miatt tesz így. Nehezen marad meg neki bárki, akihez nem tud élményt kötni, de senkit nem akar megsérteni, akivel esetleg már találkoztak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések