A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A tervek szerint már jövő nyártól Egert is bekötik az autópálya-hálózatba

 Az M25-ös Egert köti be az autópálya-hálózatba, a tervek szerint már jövő nyártól. 
Várhatóan októberben átadják a forgalomnak a 3-as főút M25 felett átvezető hídját - derült ki a NIF Zrt. által szervezett bejáráson, amelyről a heol.hu tudósított. A teljes déli ütemen folyik a munka, van, ahol már aszfalton lehet közlekedni, s már terítik a második réteget, máshol még csak a földmunkák zajlanak.

A 14,6 kilométer hosszú déli ütem mindkét részénél hatvan százalék fölötti készültségi szintet értek el mostanára. Az északi szakasz áll jobban, 65 százalékon, a déli pedig 61-en. A földmunkák a végükhöz közelednek, a cementstabilizációs alapréteget sok helyen leterítették és már a kötőrétegen, illetve a kopórétegen dolgoznak. A műtárgyakkal mindenhol jól állnak, a leglátványosabb ezek közül az ­M3-as csomópont, itt a pályalemezzel dolgoznak, a többinél néhol a szigetelés folyik, vagy kiegészítő munkákat végeznek.

A terveknek megfelelően haladnak és tartani tudják a 2020 nyarához közeli befejezést. A közelmúltbeli földrengés után a hidakat leellenőrizték, de nem okozott károkat a földmozgás.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések