A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy bokorban aludt, miután megkéselte a feleségét egy részegen őrjöngő szombathelyi férfi – A fia mentette meg a védtelen édesanyát

A családi vérfürdőnek a legidősebb gyerek vetett véget, amikor kicsavarta részegen őrjöngő apja kezéből a kést.
Szombathelyen egy asszony együtt élt a férjével és két fiúgyermekükkel. Csakhogy nem éltek nyugalomban, mivel a családfő rendszeresen eljárt iszogatni, ahonnan gyakran ittas állapotban és agresszívan érkezett haza.

Az egyik ilyen alkalomkor, amikor a férfi hasonló állapotban állított be a lakásba, a nő úgy döntött, nem tűr tovább és a fiaival albérletbe költözik. Mindez nem tetszett a férfinak, aki egy 18,5 cm pengehosszúságú kést ragadott, amivel ötször megszúrta a feleségét, szív-, törzs- és csípő-, végül lapockatájékon is.

A késelésnek a legidősebb fiú vetett véget, aki kiragadta apja kezéből a kést, hogy segítsen az édesanyján.

A rendőrség a férfit nyolc órával később egy bokorban alva találta meg. D. I.-t a Szombathelyi Törvényszék 6 év 6 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte, valamint 6 évre eltiltotta a közügyektől – számolt be a 24.hu oldala.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések