A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Életem küldetése, hogy megtermékenyítsem” – Beteges rajongót kapcsoltak le Miley Cyrus koncertjén

A férfi korábban nagyon zavaros Twitter-bejegyzéseket címzett az énekesnőnek.
Biztonsági csapata éberségének köszönhetően nem történt baj Miley Cyrus Las Vegas-i koncertjén, mivel a figyelmes személyzet a nagy tömegben is kiszúrta a 42 éves David Rumsey-t, aki korábbi közösségi médiás aktivitásával került a csapat célkeresztjébe - adta hírül a TMZ.

Rumsey hetekkel korábbi bejegyzéseiben azt taglalta, hogy sajnálja, hogy korábban megbántotta az énekesnőt, bár ezért Donald Trumpot tette felelőssé. Leírta, hogy miután találkoznak Vegasban, minél több időt akar vele négyszemközt tölteni, majd ezután közösen fognak bulizni olyan - már elhunyt - sztárokkal, mint Michael Jackson, 2Pac vagy Prince.


A fenyegetésnek is beillő üzenetek után a férfi arcképét kiosztották a biztonsági személyzet között, akik miután lekapcsolták Rumsey-t, átadták a hatóságoknak. Amikor elkapták, az énekesnő épségéért felelős személyzetnek egyébként elárulta, úgy gondolja, „élete küldetése, hogy megtermékenyítse Miley-t”. Rumsey jelenleg előzetes letartóztatásban várja a sorsa alakulását.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések