Hirdessen itt

Sötét jövő közeleg: ezt jósolta több száz évvel ezelőtt 2019-re a legendás látnok, Nostradamus

Válság, háborúk, népvándorlás – Nostradamus jóslata szerint bőven van mitől tartanunk.
Szinte mindenki találkozott már Nostradamus nevével, jóslataival: a francia tudós még 1555-ben írta meg Próféciák című könyvét, amelyben az elkövetkezendő 900 év nagy eseményeit vetette papírra. Természetesen ezek közül rengeteg sosem történt meg, hívei szerint azonban jóslatai közül több előrejelezte az elmúlt évtizedek jelentősebb történéseit, többek közt Hitler hatalomra jutását is.

A Bors most összegyűjtötte a próféta 2019-es látomásait. Bár még maradt pár hónap az évből, érdemes átböngészni, miket ígért idénre Nostradamus – írásai szerint nem túl kedvező a jövő.

Elsősorban a III. világháború kitörését jövendölte meg, amely az utolsó, XVI. Benedeket követő pápa kivégzése után kezdődik, és 27 évig tart. Végül Kína kerül ki győztesen belőle, mint a világ egyértelmű vezetője. A természeti katasztrófák is egyre gyakoribbá válnak, amelyek nem kímélik sem Amerikát, sem Európát: Magyarországon például hatalmas áradásokat látott. A további károk megfékezése érdekében a világ vezető összefognak. Nostradamus szerint 2019-ben rengetegen esnek a pénzügyi válság áldozatául, amely spórolásra sarkallja az embereket. Ez, illetve a kiújuló közel-keleti harcok miatt rengetegen indulnak útnak az otthonukból, hogy Európában próbáljanak szerencsét. Felerősödik a vallási fanatizmus.

A negatív jövőkép ellenére a próféta szerint az orvostudomány nagyot fejlődik, egy újfajta gyógyszer felfedezésével a 200 éves kor sem lesz elképzelhetetlen. Ha ez így alakul, még bőven lesz lehetőségünk a tudós további jóslatait is megtapasztalni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések