A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Döbbenetes fordulat: öngyilkos lett a férfi, akit a 11 éves román kislány meggyilkolásával gyanúsítanak – Egy kamion elé vetette magát

Öngyilkos lett az a 47 éves holland férfi, akit azzal gyanúsítottak, hogy meggyilkolt egy 11 éves kislányt Dâmboviță megyében.
A Napi Újság is megírta, hogy pénteken eltűnt egy 11 éves román kislány Gura Sutii településről. Több száz rendőr indult a keresésére, végül vasárnap délután egy mezőn találtak rá a gyermek sérülésekkel teli holttestére. A nyomozók feltételezése szerint a kislányt elrabolhatták és megkínozhatták, mielőtt megölték az iskolától hét kilométerre található mezőn. A Főtér információi szerint eltűnése után alig több mint fél órával Mihaela már nem élt: a törvényszéki orvosszakértők előzetes vizsgálatai alapján megfojtották, testén bántalmazás nyomai is látszanak. A halála után vadállatok harapták meg, de azt még vizsgálják, hogy történt-e nemi erőszak.

A rendőrség első számú gyanúsítottja az ügyben egy 47 éves, holland állampolgárságú férfi volt, akit a település térfigyelő kameráin keresztül lehetett látni, amint egy bérelt autót vezet. A férfit ugyan megállították a rendőrök, ám még azelőtt, hogy a gyilkosságra fény derült volna, így a történtek után el is hagyta Romániát.

Az ügyben folytatott nyomozást vezető ügyész, Mihai Dincă a vasárnap esti sajtótájékoztatóján azt mondta, a térfigyelő kamerák felvételei alapján a fő gyanúsított Gura Şuţii települést autójával elhagyva csak harminc perc elteltével hajtott be a következő faluba, ami normális körülmények között 2-3 perc alatt elérhető – írja a Transindex.

A Főtér információi szerint a kocsi hátsó ülésén beazonosították a kislányt. A bukaresti cégtől bérelt gépjárművet megtalálták és át is vizsgálták a rendőrök, ahogy a gyanúsított, Johannes Visscher Bukarestben bérelt lakásában is házkutatást tartottak, és DNS-mintákat is gyűjtöttek. A jelek szerint a férfi a holttest megtalálása előtt egy nappal, szombaton repülővel hagyta el az országot. Minősített emberöléssel, szexuális erőszakkal és emberrablással vádolták meg.


A sajtóban olyan hírek keringtek, hogy Johannes Visscher korábban már el volt ítélve szexuális bűncselekményekért, s a romániai ügyészek a letartóztatását kérték. A román rendőrség felvette a kapcsolatot a holland hatóságokkal, akik együttműködtek Visscher keresésében. A férfi azonban hétfőn öngyilkosságot követett el hollandiai lakhelyén – írja a Transindex. A Főtér a román rendőrségre hivatkozva azt írja: a férfi a holland hatóságok tájékoztatása szerint egy kamion elé vetette magát. 

Romániában elraboltak és megöltek egy 11 éves kislányt

A gyermek péntek délután tűnt el, sérülésekkel teli holttestére vasárnap találtak rá Dâmbovița megyében. Péntek délután nem érkezett haza az iskola után egy 11 éves román kislány Gura Sutii településről. Még aznap több száz rendőr kezdte meg a keresését, amelyet helikopterrel és drónokkal folytattak. A hatóságok vasárnap találtak rá egy mezőn a gyermek sérülésekkel teli holttestére.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések