A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az asszonyt hat évig mindenki halottnak hitte, végül a lábán bilinccsel találták meg

Nem jött össze a nagy találkozás, hosszú idő után a bíróság előtt találkozott volna Sz. Icuka azzal a párral, akik a vád szerint rabszolgaként tartották őt.
Az asszonyt hat évig mindenki halottnak hitte, végül a lábán bilinccsel találták meg, ahogy a kukából próbált élelmet szerezni magának.

A tárgyaláson nem jelent meg Icuka, aki jelenleg gondnokság alatt van, a gondnoka pedig nem ért rá. Mivel nélküle nem vehet részt a tárgyaláson, így az ő tanúvallomását elhalasztották. H. Lajos és Emília, akiket a szörnyűséggel vádolnak, egykedvűen ültek a bíróságon, és kitartottak amellett, hogy ők nem tartottak rabszolgát.

– Az ajtó mellett mindig ott lógott a kulcs. Alacsony a kerítésünk is, soha nem zártuk be Icukát, akkor se, ha elmentünk otthonról. Nem szökött, velünk akart lenni – vallotta egybehangzóan a házaspár, akik a bíróság keresztkérdéseire, hogy akkor mégis miért lakott náluk teljes titokban az asszony, nem tudtak válaszolni. A következő tárgyalás november 18-án lesz, amelyre ismét beidézik Sz. Icukát, a gondnokát és igazságügyi pszichológus szakértőt is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések