A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A hajdúszoboszlói strand nem eladó!

Czeglédi Gyula szerint rémhíreket terjesztenek a városban. 
Rémhíreket terjesztenek Hajdúszoboszlón – véli a Modern Innovatív Hajdúszoboszlóért Egyesület, a Fidesz helyi szervezete és  a Hajdúszoboszlói Gazdakör polgármesterjelöltje, a Hungarospa strandürdő vezérigazgatója, Czeglédi Gyula, aki újabb közleményben cáfolja, hogy megválasztása esetén eladná a fürdőt.

Határozottan kijelentem, hogy én magam az elmúlt években semmiféle arra utaló jelet nem tapasztaltam, hogy a fürdőt bárki is meg akarná vásárolni, ezt a témát kizárólag politikai haszonszerzés érdekében tartják napirenden azok, akik a félelemkeltés révén saját hatalmuk és személyes pozíciójuk fenntartására törekszenek. Ezzel igyekeznek elfedni azokat a hibákat, melyeket a város gazdálkodásában elkövettek

- fogalmaz a polgármesterjelölt, aki a Cívishírnek adott korábbi interjúban is hangsúlyozta, hogy a fürdő a legjobb helyen az önkormányzat tulajdonában van.
Remélem, hogy Hajdúszoboszló város lakossága nem hagyja magát ismételten becsapni, nem hisz a rémhírterjesztőknek, és nem a félelem fogja az önkormányzati választáson a szavazatát meghatározni, hanem a változás iránti igény és városunk jobb irányba való kormányzásának megteremtése, mert Szoboszló többet érdemel!

- így a fürdővezér, aki a regnáló polgármester, Sóvágó László komoly ellenfele lehet az őszi önkormányzati választáson.

Forrás: civishir.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések