A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Igazából Adrienn is rámarkolhat a nyelére! Vasvillával várta a feleségjelölteket Balázs gazda

Máris munkára fogta a feleségjelölteket Balázs gazda. 
Az RTL Klub párkereső műsorában nem húzzák az időt a szerelmet kereső gazdák, ezért Balázs az első napon vasvillát adott a lányok kezébe hogy kiderüljön, mennyire bírják a munkát.

– Nem azt várom el egy nőtől, hogy kijárjon a gazdaságba és nehéz fizikai munkát végezzen, hanem azt szeretném, ha a mindennapokban mellettem állna, ha otthonomban igaz társam lenne – mondta Balázs gazda. – A lányokat azért vittem ki a tanyára, hogy megtapasztalják, mivel foglalkozom nap, mint nap. Az külön öröm volt, hogy hajlandóak voltak kipróbálni különböző munkálatokat.

A dús keblű arajelölt, Adrienn egyáltalán nem jött zavarba a kihívástól, persze már volt ötlete arra, hogy mivel foglalkozna a gazda mellett.

– Igazából egyáltalán nem áll távol tőlem a kétkezi munka. Így, ha hirtelen be kell segíteni, akkor nem húzom ki magamat a feladat alól. Persze inkább menedzselni tudnám a gazdaságot, és a kapcsolatommal, a tudásommal segítenék – mondta Adrienn.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések