Ez tényleg fantasztikus ízkombináció! A csirkemell tárkonnyal, krumplival, friss zöldekkel csábító és könnyű fogás.
Ha gyorsan szeretnél valami igazán finomat összedobni, gondolj a zöldséges, tárkonyos csirkemellre. Serpenyőben gyorsan megpuhulnak és megpirulnak a hozzávalók. Mivel mindent egy edényben készítesz, nem kell utána sokat mosogatni.
Hozzávalók 4 személyre:
2 db csirkemell
0.5 kg krumpli
1 fej brokkoli
1 bögre borsó
1 db salátacukkini
1 db póréhagyma
3 evőkanál olívaolaj
1 teáskanál tárkony
só
bors
0.5 kg krumpli
1 fej brokkoli
1 bögre borsó
1 db salátacukkini
1 db póréhagyma
3 evőkanál olívaolaj
1 teáskanál tárkony
só
bors
Elkészítés:
A brokkolit mosd meg, és szedd rózsáira. A krumplit pucold meg, és a cukkinivel együtt karikázd fel. Az olívaolajat öntsd egy serpenyőbe, majd hevítsd fel. Rakd bele az apróra vágott póréhagymát. Tedd hozzá a csirkemellet, és pirítsd meg mindkét oldalát. Dobd mellé a zöldségeket, és azokkal is süsd egy kicsit. Sózd, borsozd, majd önts hozzá kevés vizet.
Párolj puhára mindent körülbelül 15-20 perc alatt. A borsót csak az utolsó öt-tíz percre rakd a serpenyőbe. A végén szórd meg a húst és a zöldségeket tárkonnyal.
Párolj puhára mindent körülbelül 15-20 perc alatt. A borsót csak az utolsó öt-tíz percre rakd a serpenyőbe. A végén szórd meg a húst és a zöldségeket tárkonnyal.
0 Megjegyzések