A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sarka Katát rég láttuk ilyen dögösnek - Szexi dekoltázst villantott

Sarka Kata nagyon dögös ruhában szelfizett.
Sarka Katáról a mai napig sokan nem tudják, hogy már háromgyerekes édesanya, hisz ezt csak anyák napján, csak egy szűkszavú posztban árulta el. "Idén már 3 gyermekes anyukaként különlegesen szépen indult ez a vasárnapunk..." - írta akkor.  Várandósságáról sem nyilatkozott semmit, a babapocakját pedig gondosan elrejtette. Elhagyta a testhezálló, mélyen kivágott, szexi ruhákat, inkább rafinált, lenge darabokba bújt, ha nagyon ritkán valamilyen rendezvényen megjelent.   

Ezért is feltűnő friss fotója, amin nagyon dögös kreációban és szexi dekoltázzsal mosolyog a kamerába. Ilyen vadító szerelésben utoljára tavaly láttuk. 


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,


Sarka Kata a hajszínével is feltűnést keltett. Tavaly világosszőkére váltott, majd a várandóssága alatt, idén februárban visszatért a barna színhez azzal a megjegyzéssel, hogy lesz még szőke. Június végén, a Magyarország Szépe döntőjében már ismét világosabb volt a haja vége, friss szelfijén viszont újra a megszokott barna, ami a kommentelők szerint a legjobban áll neki. 


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,



"Igeeeen!!! Mennyivel szebb vagy barna hajjal!"

"Na, ez a hajszín nagyon jól áll!" – dicsérték.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések