A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Galambos Lajos 20 éves lányából dögös nő lett

A gyönyörű Galambos Boglárka igazi művészlélek.
Galambos Lajost három gyermekkel ajándékozta meg felesége, két fiúval, Lajossal és Istvánnal, illetve egy lánnyal, Boglárkával. A népszerű mulatós zenész gyermekei már mind felnőttek, legkisebb fia idén augusztusban lett nagykorú, Lajos 19 éves, míg Boglárka decemberben ünnepli 21. születésnapját.

Az 58 éves sztár a Tények Plusz kamerái előtt mutatkozott egy szem lányával, aki gyönyörű nővé vált. A zenész büszke is rá, hiszen hozzá hasonlóan Boglárkát is művészlélekkel áldotta meg a sors.

- A rajzolásban, festésben, meg a divattervezésben találtam meg azt, amit édesapám a zenében - nyilatkozta Galambos Boglárka, aki ötévesen kezdett festeni, legalább száz képet elkészített már.

Galambos Lajos visszaemlékezett Bogi első rajzára, ami elmondása szerint egy kis krikszkraksz volt, de mégis annyira megtetszett neki, hogy bekeretezte. Úgy véli, a lányát ez is motiválhatta, hogy még több rajzot készítsen, ennek pedig az lett a vége, hogy saját kiállítása lett, az egyik festménye pedig egymillió forintért kelt el. A riportból az is kiderült, hogy a lány főleg a divatiparban szeretne érvényesülni, egy saját márkát szeretne építeni.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések