A gyümölcsös túrókrém jól behűtve hűsítő desszert, de reggelire is kitűnő ötlet.
Nincs benne tartósító, ízfokozó, mégis nagyon finom a házi készítésű túródesszert. Diéta alatt fogyaszd természetes édesítővel. Tedd színessé és még finomabbá friss gyümölcsökkel! Most bőven van miből válogatni.
Hozzávalók:
25 dkg túró
25 dkg gyümölcs
3 evőkanál nyírfacukor
2 dl joghurt
vanília
25 dkg gyümölcs
3 evőkanál nyírfacukor
2 dl joghurt
vanília
Elkészítés:
A túrót rakd egy tálba, és villával nyomkodd össze. Tedd hozzá a joghurtot, és édesítsd nyírfacukorral vagy más természetes édesítővel, majd mehet hozzá a vanília. Jól keverd össze. Ha botmixert is bevetsz, még krémesebb lesz.
Az ízesített túrót rétegezd kisebb tálkákba, edényekbe, és rakd a tetejére a megmosott, lecsepegtetett gyümölcsöket. Ha van időd, rakd a hűtőbe, de akár rögtön fogyaszthatod is.
0 Megjegyzések