Geszler Dorottya bikinis fotói - 49 évesen szexibb, mint valaha

Geszler Dorottya közel az ötvenhez is bikinis bombázó.
Geszler Dorottya az 1989-es Miss Hungary szépségkirálynő-választáson a harmadik helyezett lett, szépségével ma is magára vonja a figyelmet. Augusztusban egy bikinis fotót posztolt magáról egy Dunán úszó hajóról, amivel felrobbantotta a netet. Kevesen mondanák meg, hogy 49 éves, alakját a fiatalok is megirigyelhetik.

Gyerekkorában balettozott, több mint tíz évvel ezelőtt pedig rátalált a pilatesre, oktatói képesítéseket is szerzett. Szerinte a pilates és a balett között tartásban vannak párhuzamok, talán ezért oktatja is az utóbbi sportot.

- A balett a külsőnek és a belsőnek is jót tesz. Önfegyelemre, önismeretre, kitartásra nevel, megismered, hogy a tested mire hogyan reagál. Én azt hiszem, hogy abból élek külsőleg és belsőleg is mind a mai napig, amire engem a klasszikus balett megtanított. Mivel gyerekkoromban aktívan balettoztam, nagyon jól reagál a testem most is a különböző sportokra. Nem sanyargatom magam, és nem viszem túlzásba sem a sportot, meg kell találni, amit élvezettel csinálunk, ami az életünk része tud lenni, életformává tud válni. Ne legyen szenvedés, hogy megint edzenem, sportolnom kell, hogy utána majd vacsorázhassak - árulta el a Mokkában irigylésre méltó alakja titkát.

Képes összeállításunkban megnézheted, Geszler Dorottya közel az ötvenhez is milyen bombázó bikiniben. 


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések