Geszi Péter két gyönyörű lány büszke édesapja - Imádja Sárát és Lenkét

Geszti Péter lányai szeretnek szójátékot játszani az édesapjukkal.
Geszti Péter családjában nőuralom van. Felesége, Edit két kislánnyal ajándékozta: Sára Lujza 2009-ben, Lenke Róza pedig 2011-ben született. Az énekes, reklámszakember nagyon büszke a gyerekeire, akikkel - úgy érzi - nem tud annyi időt tölteni, mint amennyit kellene, de ha velük van, akkor aktív a jelenléte. Dalszövegíróként gyakran játszik szójátékot Sárával és Lencsivel - mesélte a Spektrum Home csatornán vasárnap esténként jelentkező NőComment! című műsorban.

- A gyereknek igazából a jelenléted kell. Abból valószínűleg nem tudok nekik annyit adni, amennyit kéne, de közben meg azt is gondolom, másból lehet. Amikor együtt utazunk valahova, és nyelvi játékokat játszunk, verset írunk, szórakoztatja őket. Én ezt tudom nekik adni.

- Imádok minden elszólást és megjegyzést. A gyerekszájnál nagyobb duma és költészet nem nagyon van. A múltkor beszélgettünk arról, hogy egy osztálytárs családja elutazott valahova, és a business classon mentek. De ezt Lenke, aki állandóan Disney-filmeket néz, úgy értelmezte, hogy Disney's classon utaztak. Nyilván mesés utazás lehetett - viccelődött az 55 éves sztár.

Amikor négy- és hatévesek voltak, Geszti Péter mindegyiknek személyre szóló altatóverset is írt, amit Gryllus Vilmos meg is zenésített. A Sára Lujzának készültet fel is olvasta a műsorban.

A Rapülők frontembere imádja a lányait, de ha kell, szigorú velük. Komolyan veszik, mert csak nagyon ritkán csap az asztalra, és figyel arra, hogy soha nem parancsolgat, mindig kér. Arra is figyel, hogy oktassa, ne pedig kioktassa a lányait - ebben a felesége még nála is sokkal jobb.

- Cuki volt Lenke, egyszer írt papírra egy üzenetet az anyjának, hogy "Ha felébretél, gyere át!", és odacsúsztatta, mert megtanulta, hogy már nem ébresztjük fel mindig anyát meg apát. Rosszul írta, mert ő francia iskolába jár, a magyar helyesírás majd később jön neki. A felébredtél szóból hiányzott egy d-betű. Amikor lent kajáltunk, a feleségem mondta neki, hogy "Nagyon cuki üzenetet írtál. Nagyon aranyos volt. Képzeld, azt vettem észre, hogy hiányzott belőle egy betű!" Leültünk, és megnéztük, miért. Betűzte, és kiderült, hogy a d-betű az. Ez ennyi - elevenítette fel az aranyos történetet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések