A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A MI Hajdúszoboszlóért Egyesület felkérte Czeglédi Gyula Urat, hogy induljon polgármesternek

A MI Hajdúszoboszlóért Egyesület az októberi önkormányzati választásokon képviselő-jelölteket fog indítani és felkérte Czeglédi Gyula Urat, hogy vállalja a polgármesteri tisztségért való megmérettetést, hogy egyesületük szellemében munkálkodhassanak a város, és a lakosság érdekében. 
Az egyesület közleménye


Elérkezett az idő, hogy egyesületünk igazi választási lehetőséget ajánljon Hajdúszoboszló lakosainak, ezért bejelentjük, hogy az októberi önkormányzati választásokon képviselő-jelölteket fogunk indítani, hogy egyesületünk szellemében munkálkodhassanak a város, és a lakosság érdekében.

Örömmel jelentjük be továbbá, hogy felkértük Czeglédi Gyula urat, hogy vállalja el a polgármester-jelöltséget az októberi önkormányzati választásokon.

Czeglédi úr 1996. óta vezeti a fürdőt irányító céget, azóta a város büszkeségét egy rendszerváltás utáni kaotikus állapotokból kimentve egy virágzó komplexummá fejlesztette - kiváló vezetőként, munkatársai élén. Meggyőződésünk, hogy aki ennyi ideig, ilyen elszántsággal kezeli a közösségünk legértékesebb vagyonát, az az egész város fejlesztésében is hasonló eredményekre hivatott.

Biztosak vagyunk benne, hogy Czeglédi úr a legalkalmasabb személy arra, hogy a fürdőt a város tulajdonában tartsa, emellett új pilléreket, új munkahelyeket teremtsen városunk gazdasági fejlődése érdekében minden itt élő boldogulását célul tűzve.

Bízunk abban, hogy Czeglédi úr elfogadja a felkérésünket, és a választók bizalmából az Ő irányításával októbertől új időszámítás kezdődik, Hajdúszoboszló pedig elindul azon az úton, hogy modern és innovatív várossá váljon!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések