Hirdessen itt

A hajdúszoboszlói gazdakör is inkább szeretné Czeglédit mint Sóvágót polgármesternek látni

A Hajdúszoboszlói Gazdakör javaslata a 2019 évi polgármesteri és önkormányzati választásra.
A Hajdúszoboszlói Gazdakör tagsága rendkívül nagy várakozással tekint a 2019 évi önkormányzati választás elé. Ennek a választásnak számunkra is igen nagy a tétje. A városunkhoz tartozó mezőgazdasági szakterületek-bele értve a termelői piac kérdését is az önkormányzat részéről évek óta a mellébeszélés állapotában van.

Miközben óriási pénzeket zsebel be ez az önkormányzat a földből és gazdatársadalom adóiból, de a ráfordításuk még annak egy százalékát sem teszi ki. A súlyos problémáink csak torlódnak, megoldatlanul. A dűlőutak és a felvezető utak állapotáról kéréseink süket fülekre találnak. A Várost kiszolgáló termelői piac őszi-téli időszakban évente „vándorol”. Értetlenül állunk a városban és a köztereken végzett oktalan fakivágások előtt is. 

A város külső része gyakran az elhanyagolt falusi állapototokat idézi, gaz, szemét, pocsolyás útszélek, járdák stb.. De a város központja-templom, posta- környéke sokáig ugyanezt a képet mutatta. Az indokolatlanul éveken áthúzódó beruházások is bizonyítják ennek a városvezetésnek az alkalmatlanságát és belefáradt állapotát. Ezt a társaságot le kell váltani és meg kell újítani! 

Ezzel szemben az Európa szerte híres gyógyfürdőnk naponként kivívja a gyógykezelésre és fürödni vágyó hazai és külföldi vendégek őszinte elismerését! Az évente növekvő vendéglétszám is ezt bizonyítja. A gyógyfürdőnk igazgatója Czeglédi Gyula régi tősgyökeres szoboszlói, maga is gazdálkodó. A rendszerváltás nehéz időszakában az önkormányzatunk mezőgazdasági bizottságának tagjaként segítette a gazdálkodókat. A NAK alapítója városunkban. Czeglédi Gyula a Gazdakörünk tagja és régi támogatója. Bízunk benne, hogy problémáinkat megfelelő nyitottsággal megérti, és segíti megoldani. A városunk egy kipróbált és sikeres vezetőt nyer a személyében! 

A Gyógyfürdő vállalat sikeres vezetése, az értékes szakmai apparátusának irányítása: orvosok, gyógyászati szakemberek, műszaki dolgozók összehangolt munkáját igényli naponta. A fürdő, működés közben történt fejlesztése az ország legnagyobb és leglátogatottabb intézményévé emelte a Hajdúszoboszlói gyógyfürdőt. Ez a munka, a meglevő értékek és eredmények felhasználását egyúttal modern - innovatív fejlesztést igényelt a hatalmas vállalat vezetőjétől Czeglédi Gyulától. 

Az általa irányított Gyógyfürdő vállalat sokoldalú és anyagilag-munkahelyileg meghatározó kapcsolatban áll a város lakosságával, üdülőivel és vállalkozásaival. Pontosan ilyen szemléletű és munkabírású polgármesterre van szüksége Hajdúszoboszlónak.

A Hajdúszoboszlói Gazdakör, városunk egyik legrégebbi polgári szervezete, javasolja polgárainak polgármesteri tisztségre: jelöltként Czeglédi Gyulát, a város legnagyobb és legsikeresebb vállalatának vezetőjét.

A Gazdakör választmánya

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések