Spárgás, paradicsomos gnocchi mindössze 20 perc alatt: sok sajttal még finomabb

Ha szereted a spárgát, próbáld ki gnocchival és paradicsommal! Egyszerű, gyors és igazán különleges.
Ha nincs időd a tésztakészítésre, a mirelit gnocchi is tökéletes alap lehet. Spárgával, paradicsommal igazi színes, ízes, tavaszias főételt varázsolhatsz belőle. A frissen reszelt parmezánnal még csábítóbbá teheted. A fehér, a zöld és sárga is remek választás hozzá. Ez a villámfogás ebédre és vacsorára is jó ötlet. 

Hozzávalók 4 személyre:
50 dkg gnocchi
2 db paradicsom
10 dkg gomba
0.5 csomag spárga
5 dkg parmezán
1 db vöröshagyma
1 evőkanál vaj

Elkészítés:
Egy nagyobb fazékban kezdj vizet forralni. Amikor lobog, rakd bele a tésztát, és főzd a csomagoláson található ideig. Amikor fogkemény, szűrd le, csepegtesd le.

A spárgát pucold meg, a fás végét törd le, mosd meg, és vágd kisebb darabokra. Olvassz fel egy evőkanál vajat, dinszteld meg rajta az apróra vágott vöröshagymát. Rakd bele a spárgát, a megpucolt gombát, a feldarabolt paradicsomot, és párold öt percig. Végül forgasd hozzá a tésztát, és azzal is süsd egy kicsit. Sózd meg ízlés szerint, és szórd meg reszelt parmezánnal.

0 Megjegyzések

Hirdetés