Hirdessen itt

A Berettyóban landolt a feltört széf

A 40 éves gyanúsított megszerezte egyik ismerőse lakáskulcsát, lemásoltatta, majd betört hozzá – áll a police.hu-n. A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a rendőrségre 2018. november 4-én érkezett bejelentés arról, hogy egy berettyóújfalui társasház egyik lakásába ismeretlenek betörtek, és magukkal vittek egy széfet. A rendőrök adatgyűjtést, valamint tanúkutatást végeztek, és hamar látókörükbe került a sértett egyik ismerőse.

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a helyi lakost, aki beismerte, hogy ő tört be a lakásba és vitte el a pénzkazettát – áll a rendőrségi híradásban. Mint írják, a 40 éves férfi elmondta a rendőröknek, hogy miután feltörte a széfet, bedobta azt a Berettyó folyóba, és a benne talált aranyat, valamint készpénzt különböző helyeken eldugta.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított először megszerezte ismerőse lakáskulcsát, lemásoltatta, majd egyszerűen bement a lakásba, és ellopta a széfet.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések