A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Debreceni szála is van a fővárosi lövöldözésnek

Az egyik férfi ellen elfogatóparancsot adott ki a Debreceni Törvényszék.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányságán május 15-én 19 óra 40 perc körül egy férfi személyesen tett bejelentést, hogy azt megelőzően Budapesten, a VIII. kerületben, a Magdolna utcában egy korábbi vitából kifolyólag két férfi az autója elé állt, miközben egy harmadik társuk rá gáz-riasztó fegyverrel több lövést adott le – olvasható a police.hu-n megjelent közleményben.

Mint írják, az esettel összefüggésben személyi sérülés nem történt.

A józsefvárosi rendőrök forrónyomon megkezdték az elkövetők felkutatását, valamint a bizonyítékok beszerzését. Az azonnalos intézkedések, és a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a rendőrök a két férfit, akik az autó elé álltak, a Magdolna utcában elfogták. Harmadik társukat, aki a férfira lőtt, pár órával később a józsefvárosi nyomozók a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival együttműködve fogták el a VIII. kerületi Orczy úton, tudatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Híradásukból kiderül: a rendőrök mindhárom férfit előállították a kerületi kapitányságra és ellenük felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. A két férfit, akik a kocsi elé álltak, őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.

A harmadik férfi elfogását követően kiderült, hogy ellene elfogatóparancsot adott ki a Debreceni Törvényszék, mert nem kezdte meg letölteni jogerős szabadságvesztését, így őt a kihallatását követően a számára kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe viszik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések