Ha most megkóstolod, egész szezonban lesz a hűtődben ínyenc medvehagymás szendvicskrém.
Az ízes, illatos medvehagymás szendvicskrémmel változatosabbá teheted a reggeliket. Fantasztikus kenyérre, pirítósra kenve, friss zöldségekkel tálalva, de akár a húsokat is megtöltheted vele. Hihetetlenül egyszerű elkészíteni, és most már végre könnyen hozzájuthatsz a jellegzetes ízű és illatú medvehagymához. Ez a krém jól kenhető, és kellemesen csípős.
Hozzávalók:
10 dkg vaj
10 dkg krémsajt
0.5 csokor medvehagyma
1 teáskanál só
bors
Elkészítés:
Mosd meg alaposan a medvehagymát, a leveleit vágd nagyon apróra. Akár késes aprítógépet is használhatsz. Keverd össze alaposan a puha vajjal és a sajtkrémmel, majd ízesítsd sóval, frissen őrölt borssal. Krémesebb lesz, ha turmixolod. Keverhetsz hozzá egy-két nagyobbra vágott levelet, hogy rusztikusabb legyen. Töltsd át jól záródó üvegbe vagy műanyag tálba, és tartsd a hűtőben, de egy héten belül fogyaszd el.
0 Megjegyzések