A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szörnyű részletek a zichyújfalui csecsemőgyilkosságról: érzelmek nélkül vallott az anya gyermekei megöléséről - ez történt pontosan

Teljesen közönyösen, az érzelmek legcsekélyebb jele nélkül vallotta be a rendőröknek K. Kinga, hogy két éven belül két újszülött csecsemőjét is megölte – tudta meg a Blikk
Információink szerint a fiatal nő úgy beszél bestiális tetteiről, mintha nem is ő követte volna el, hanem csupán egy mozifilm cselekményét mesélné. K. Kingát elmeorvos még nem vizsgálta, ügyvédje szerint azonban nem kizárható, hogy a gyanúsított valamiféle pszichés megbetegedésben szenved.

– Miután védencem vallomást tett, most a nyomozók lépésről lépésre ellenőrzik az általa elmondottakat. Pszichés állapotáról csak a kirendelt szakértő tud majd nyilatkozni. Nagy kérdés, hogy amennyiben megállapítanak nála valamiféle zavart, az mennyire befolyásolhatta a bűncselekmények elkövetésekor – közölte a Blikk-kel dr. Pölöskei Ernő ügyvéd.

Március 16-án egy műanyag kosárban halott csecsemőt talált egy zichyújfalusi asszony élettársa házának fészerében. A nő azonnal hívta a rendőrséget, és még a beszélgetés alatt megnevezte a lehetséges anyát, aki nem más, mint párja fiának a barátnője. 

A Zsaru magazinnak nyilatkozott Győrfi Emese alezredes, aki többek között elmondta, hogy a helyszínen a csecsemő holtteste mellett jelentősebb mennyiségű vérnyomot és méhlepényt is találtak.

– A nyakára tekert fulladást okozó cső egyértelműsítette, hogy idegenkezűség okozta a halálát – fogalmazott a lapnak Győrfi Emese. 

A nyomozás során kiderült: K. Kinga egy rövid időre március 16-án délelőtt egyedül maradt párja családjának házában. Kinga terhességéről senki nem tudott, még barátjának sem vallotta be, hogy kisbabát vár. A nő az udvaron álló fészerben megszülte, majd megölte a kisbabát, aztán pedig kiült a teraszra kávézni. Mivel rosszul lett, a mit sem sejtő családtagok mentőt akartak hívni, de ő közölte: elég ha hazaviszik szülei sárkeresztúri otthonába. 

Távozása után találta meg az asszony a halott csecsemőt. Innen felgyorsultak az események, K. Kingát romló egészségügyi állapota miatt a mentő kórházba szállította, őrizetbe is ott vették a rendőrök. 

Később a nő a nyomozóknak bevallotta: 2017-ben már megölte egy csecsemőjét, a babát térdharisnyával fojtotta meg.

Évtizedekig ülhet

K. Kinga ellen kétrendbeli, 14.életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Ha a bíróság bűnösnek találja, akár 20 évig is börtönben maradhat. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések