Hirdessen itt

Hatalmas drogfogás: több mint 20 millió forint értékű kábítószert találtak egy budapesti párnál – Így csaptak le rájuk

Újabb kábítószer-kereskedők rendőrkézen: egy budapesti férfi élettársával 23,5 millió forint értékű, Hollandiából csempészett marihuánát, amfetamint és kokaint akart értékesíteni Budapesten.
A police.hu közlése szerint a 29 éves budapesti T. János és élettársa, a 26 éves dunaharaszti N. Bettina április 3-án a Volkswagen Golf típusú autójukkal Hollandiából kábítószert csempészett Magyarországra. A rendőrök akkor fogták el őket, amikor éjszaka megérkeztek a XVII. kerületi lakásukhoz.

A nyomozók kábítószer-kereső kutya segítségével átkutatták az autót, amelyben több mint két kilogramm amfetamint találtak egy akkumulátordobozba rejtve. A pár lakásán közel hat kilogramm marihuánát, 48 gramm kokaint, közel 1000 eurót és 600 ezer forintot, valamint a kábítószer-kereskedéshez használt eszközöket (fóliázót, mérleget és csomagolóanyagokat) találtak. A rendőrök a Volkswagen Golfot is lefoglalták.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának nyomozói a nőt és a férfit kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. T. Jánost őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. N. Bettina szabadlábon védekezik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések