A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Méregdrágán árulják a házat, ahol a kulcsi családirtó kegyetlen mészárlást rendezett - négy embert is megölt

Eladóvá vált az a hatalmas kulcsi ház, ahol néhány éve hihetetlen kegyetlenséggel mészárolta le családtagjait egy 24 éves férfi. A horrorház 52 millióért keresi gazdáját.
A házban történt horrorfilmbe illő szörnyűségek ellenére is árulják a kulcsi családirtó otthonát. Mint azt a Blikk is megírta, H. Csanád 2012-ben bozótvágóval és késekkel megölte kulcsi házukban a nagyanyját, a nagyapját, a bátyját és az apját. Végezni akart az édesanyjával, a nővérével és annak barátjával is, ők azonban a csodával határos módon túlélték az akkor 24 éves férfi támadását. 

A horrorházat, ahol H. Csanád hatalmas vérfürdőt rendezett, most árulják: 52 millió az ára a 441 négyzetméteres, három szintes, tíz szobás ingatlannak, s az azt körülvevő telek is hatezer négyzetméteres - írta meg a Bors.

A gigantikus ingatlant korábban is megpróbálták már eladni, ám az épület hiába akkora, mint egy kisebb palota, nem sokat ért: 2012 nyarán 5 millió forintért árulták a hátborzongató emlékeket őrző, dunai panorámás házat.
Mint ismert, H. Csanád - aki úgy vélte: démoni átalakulásában akadályozták szerettei - 2012 áprilisában bátyja megölésével kezdte három napig tartó ámokfutását. Miután családi házuk udvarán végzett testvérével, másnap nagyszüleit mészárolta le egy disznóölő késsel. 

A vérontás harmadik napján apjára rontott, akit egy bozótvágóval halálosan megsebesített, nem sokkal később pedig édesanyjára és nővérére támadt, ők azonban elmenekültek az őrjöngő férfi elől. A fiatalember terve az volt, hogy a holttesteket feldarabolja, és elássa a kertben.

H. Csanád jelenleg az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben (IMEI) van. Kényszergyógykezelés időtartamát 20 évben maximalizálta a bíróság.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések