A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Profi autótolvajt fogtak a rendőrök Nagytarcsán

Átalakított motorvezérlőt, indítókulcsokat, nyerskulcsokat, csőkulcsot, csavarhúzót és zártörő eszközt is találtak nála.
Az 57 éves nagytarcsai M. Ferenc egy még ismeretlen társával április 24-én 19 óra és április 25-én 7 óra között Budapest XI. kerületében, a Rahó utcában ellopott egy hatmillió forint értékű Skoda Octavia típusú autót, amire Nagytarcsán bukkantak rá a rendőrök- írja a police.hu.

Az elkövetők a jármű zárszerkezetét egy zártörővel eltörték, így tudták kinyitni az ajtót, majd az eredeti kilométeróra egységét, illetve a motorvezérlő egységét speciálisan átalakított egységekre cserélték ki, így tudták elindítani a kocsit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának nyomozói pár órával később Nagytarcsán megtalálták az ellopott autót, valamint elfogták az autóhoz érkező M. Ferencet.


A rendőrök a férfinél, illetve az autójában gépjárműlopáshoz használatos különböző eszközöket (indítókulcsokat, nyerskulcsot, csőkulcsot, csavarhúzót és zártörő eszközt), valamint két körözött német rendszámtáblát találtak.

A nyomozók lefoglalták a lopott Skoda Octavia-t, valamint M. Ferenc Toyotáját, majd Gyálon is lefoglaltak egy Volkswagen Golfot és egy másik Skoda Octavia-t, aminek az alvázszámát feltehetően meghamisították. A két autót gépjárműszakértő bevonásával vizsgálják.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések