A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Felborult egy Győrbe tartó busz, az utasokat 15 ezerre büntették

2018 májusában árokba borult egy távolsági autóbusz a 62-es úton, Székesfehérvár közelében. A Szegedről Győrbe tartó járaton 37-en utaztak, közülük 25-en sérültek meg, hatan súlyosan, 19-en könnyebben.
A buszon utazott Tibold Roland is, aki néhány napja 15 ezer forintos közigazgatási bírság kiszabásáról kapott levelet a székesfehérvári rendőrségtől. Azért büntették meg, mert a balesetkor nem volt bekötve a biztonsági öve – adta hírül az RTL híradója.

Tibold az RTL-nek azt nyilatkozta, hogy felháborítónak tartja a büntetést, hiszen sem a busz sofőrje, sem semmilyen felirat nem figyelmeztetett arra a járaton, hogy az övet kötelező használni.


A Fejér megyei rendőrség nyilatkozta szerint a buszon volt figyelmeztető tábla, a hatóság pedig nem mérlegelhet, hogy kiszabja-e a büntetést. A rendőrség azt is elmondta, hogy a busz 37 utasa közül 31 nem volt bekötve.

Mi annyit fűznénk hozzá a dologhoz, hogy ne azért kösd be magad, mert kötelező, ha pedig nem teszed, megbüntethet a rendőr. A büntetést ki lehet fizetni, de másik életet nem vehetsz.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések