A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

1,5 kiló fogyás hetente folyamatosan - Hosszú távon is működik ez a diéta

Akár az összes lerakódott feleslegtől megszabadulhatsz.
Ha éppen most szeretnél belevágni a fogyásba, nem egyszerű választani az interneten fellelhető számos kúra és villámdiéta közül. Az egyes módszerek változatos eredményt ígérnek, ami gyakran jóval több fogyást jelent, mint az egészséges maximum, a heti másfél-két kiló. A tartós, jojó nélküli súlyvesztés lényege a zsírégetés, amelyet a villámgyors, vízhajtó, radikális diéták nem képesek elérni, így a leadott kilók hamar visszakúsznak. Ezzel szemben a hosszabb távú vagy kiegyensúlyozottan összeállított diéták az életmódváltást is megalapozzák, amely a tartós eredmények kulcsa. Mutatunk öt diétát, amivel látványos, tartós fogyást érhetsz el!
Az egyik legnépszerűbb fogyókúrás módszer a kalóriabevitel csökkentése, ami mellett a táplálkozás kiegyensúlyozott marad, azaz mindent szabad enned, de csak mértékkel. Nézd meg, mi fér bele 1200 kalóriába, ami ha a napi kalóriaszükségleted 2200, akkor hetente akár több mint egy kiló fogyást eredményezhet. Ez akár hosszabb távon is tartható, ám időnként érdemes 1600 kalória körüli napokat is beiktatni.
A kiegyensúlyozott étrendet egy igazi szupertáplálékkal kombinálja a paradicsomdiéta. A vízben, rostokban és likopénban gazdag piros bogyó nagyszerű ellenszere az éhségnek, így a fogyni vágyók egyik kedvence. Nézd meg az ötnapos paradicsomos étrendet!
A szervezet zsírégetésért felelős fehérjéit, a sirtuinokat aktiválja az újabban diétás őrületként terjedő kúra, amely a kiemelten egészséges táplálékok, azaz a sirtfoodok és a zöld turmixok köré épít. A sirtfood-diéta két fázisban tisztítja meg a szervezetet, amelynek napjai során jelentős fogyás következik be. Mutatjuk, hogyan próbálhatod ki!
Szuper salaktalanító, méregtelenítő kúra a joghurtdiéta, amely a bélflóra helyreállításában is sokat segíthet. Az étrend egyik sarokköve a tejtermék fogyasztása minden étkezés során, ami a zsírégetést is megkönnyíti. Tudj meg többet a joghurt pozitív hatásairól és a diéta étrendjéről!
A Beach Body diéta, ahogy a neve is sejteti, pontosan arra lett kitalálva, hogy a strandra készülőknek biztosítson egészséges fogyási lehetőséget. A nyári ételeket, friss táplálékokat és könnyű fogásokat tartalmazó étrendet itt ismerheted meg!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések