A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Telefontolvajt keresnek a terézvárosi rendőrök

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen nő azonosításához.
Egy terézvárosi üzletben 2018. november 25-én 0 óra 15 perc körül egy férfi zsebéből kiesett a mobiltelefonja, amit G. Krisztofer megtalált, majd átadott társának, egy ismeretlen nőnek.

G. Krisztofert 2019. január 6-án délután a VIII. kerületben a rendőrök elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, társát, az ismeretlen nőt továbbra is keressük.

A nő 25 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot, kék farmernadrágot és fekete sportcipőt viselt.

Az ismeretlen elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések