A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Palvin Barbi Budapesten romantikázott sármos, színész pasijával - Fotók

Palvin Barbi és szerelme az ünnepeket Magyarországon töltötték.
Palvin Barbi és szerelme, Dylan Sprouse Magyarországon töltötték az ünnepeket, a sármos színész Instagram-sztorijaiból kiderült, hogy a szilvesztert szűk baráti és családi körben ünnepelték. Újévkor pedig a Kincsem Parkban romantikáztak, közben pedig egy lóversenyt is megnéztek, amiről szintén posztolt közösségi oldalára a színész.

A képekkel kívánt boldog új évet, közben pedig viccesen megjegyezte, hogy egyáltalán nincs érzéke a fotózáshoz. A friss felvételeken azonnal szembetűnik Palvin Barbi szerelmes tekintete, látszik rajta, hogy mennyire boldog Dylan Sprouse mellett. A pár egyébként a nyáron vállalta fel a szerelmét, előtte a magyar modell sokáig a szinglik életét élte, de most úgy tűnik, hogy végre révbe ért.

Képes összeállításunkban láthatod, hogyan romantikázott Palvin Barbi és amerikai pasija a budapesti Kincsem Parkban, emellett más, régebbi közös fotóikat is megnézheted.



Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések