A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Romantic énekesnője a felére fogyott - 40 kilót adott le fél év alatt

Kunovics Katinka több mint száz kiló volt még a nyáron.
A Romantic együttesből ismert Kunovics Katinka mindig is sokat küzdött az alakjával: többször sikerült már eredményesen lefogynia, 2003 környékén például csak 68 kiló volt, akkoriban rengetegen hitték azt róla, hogy beteg. Végül mindig felugrottak rá újból a plusz kilók. 2018 nyarán azonban változás történt az életében, fél év alatt negyven kilótól sikerült megszabadulnia. 

Bevallása szerint igazi stresszevő: az utóbbi években az egyik legnagyobb lelki problémát az okozta neki, amikor kislánya édesapjával szakított, de ezen kívül más szomorú dolgok is történtek az életében, melyek miatt az evésbe menekült, ezt a Mokkában mesélte.
- Édesapám halála egy olyan stressz volt, amit csak úgy tudtam feldolgozni, hogy ettem, ettem és ettem. Édesanyám beteg lett, az viszont már átlépett egy olyan határt, egy olyan érzelmi küszöböt, hogy akkor már nem tudtam enni.

Miután édesanyja kórházba került a nyáron, ő pedig nem tudott enni az idegességtől, elkezdtek olvadni róla a kilók. Jelenleg nem sokat eszik, de persze, senkinek sem tanácsolja, hogy az ő példáját kövesse, ezt már a Borsnak magyarázta.


- Alig eszem, szinte csak almát, kaukázusi kefirt, tejeskávét. De ezt nem ajánlom senkinek. Nekem csak így megy. Hiába edzettem órákat, rájöttem, hogy az keveset tesz hozzá a fogyásomhoz. Két órát izzadtam, mint az állat, aztán a falat kapartam az éhségtől. Ezt most kihagytam. De, ha lemegy még az a tíz kiló, akkor nekiállok sportolni. Figyelek majd, hogy ne jöjjön vissza, ahhoz kell a mozgás - nyilatkozta a napilapnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések