A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Meghan hercegné csak úgy szórja a pénzt - Döbbenetes összeget vert el ruhákra

Összeszámolták, hány milliót költött az újdonsült hercegné dizájnerruhákra.
Meghan hercegné hivatalosan csak májusban csatlakozott a királyi családhoz, azonban máris annyit költ, mint az uralkodófamília tagjai összesen. Harry új felesége borsos árú dizájnerdarabokat viselt idén, melyek összesen 407 ezer fontba, azaz átszámítva 145 millió forintba kerültek.

Meghan volt a csúcstartó idén az európai uralkodói család tagjai között, egyikük sem adott ki annyit ruhákra, mint ő - a második helyezett csupán az ötödét költötte annak, mint a sussexi hercegné. A dobogó második fokára egyébként a dán Mária hercegnő állhatott, aki 90 ezer fontot, forintban mérve 31 milliót adott ki a csinos szettjeire. Őt Zsófia wessexi grófné követte, aki 73 570 fontot - azaz 26 milliót - költött dizájnerdarabokra.

Katalin hercegné lecsúszott az első három helyről, annak ellenére, hogy évek óta őt tartják a legjobban öltözött előkelőségnek. 68 ezer fonttal, vagyis 24 millió forinttal csak a negyedik hely lett az övé. Igaz, várható volt, hogy Meghan jócskán beelőzi a költekezésben, hiszen csak a karibi útjukon viselt ruhakölteményei annyiba kerültek, amennyit Katalin az egész 2017-es évben kiadott ruhákra.

Ráadásul ebben az összegben nincsenek benne az egyedi ruhadarabok - például Meghan esküvői ruhája -, ami újabb 387 ezer fontot, azaz még 138 milliót tesz hozzá a kiadásaihoz. A vásárolt ruhák között egyébként olyan márkák szerepelnek, mint a Burberry, a Stella McCartney, az Alexander McQueen, a Jason Wu, a Gucci, Emilia Wickstead, Oscar de la Renta, Givenchy, Roland Mouret, Dior vagy éppen Victoria Beckham.
Érdekesség, hogy, ha Katalin hercegné ruháit megnézzük, nagyon hasonló márkákat találunk közöttük. Az ő listáján Burberry-, Alexander McQueen-, Catherine Walker-, Dolce & Gabbana-, Jenny Packham-, Erdem-, Givenchy-, Michael Kors-, Prada-, Mulberry- és LK Bennett-darabok szerepelnek, azonban jóval kevesebb arany és gyémánt kiegészítővel dobta fel a szettjeit, melyek Meghan esetében nagyon megdobták az árat.

A rajongók finoman szólva sem voltak boldogok, amikor meglátták a dizájnerruhák listájának végösszegét. Már Katalin 68 ezer fontja is szúrta a szemüket, de Meghan 407 ezer fontja - plusz a 387 ezres, látszólag teljesen szimpla esküvői ruhája - már nagyon kiakasztotta a kommentelőket.

Ezeket a posztokat tették ki a számok láttán: "Ha Harry továbbra is tartja magát ahhoz, hogy "Amit Meghan akar, azt megkapja", akkor hamar elherdálja majd az örökségét. Szegény fiú, még eltakarja a szemét a rózsaszín köd", "Kiakaszt ez a nő! Torontóban csak egy aprócska lakása volt, meg egy bérelt kocsija, itt meg úgy csinál a brit adófizetők pénzével, mintha megnyerte volna a lottóötöst! Már nem Hollywoodban vagy, kisanyám", "Döbbenet, hogy Meghant mindig fekete nadrágkosztümben látni, és ő költött legtöbbet ruhákra. Úgy képzelem el a ruhatárát, mint a rajzfilmekben, ahol tök ugyanaz a szett van negyvenszer felakasztva. Ha mindig ugyanazt viseli, legalább ne venne mindig újat a férje és az állam pénzén" - írták a dühös kommentelők.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések